Compot de gutui, mere si pere

de Oana in Sirop / Compot, 11 Noi 2009 | 13677 vizualizari

 

Este bun atat cald cat si rece, plin de vitamine si foarte parfumat.

 

INGREDIENTE

  • o gutuie
  • un mar
  • o para
  • 4 linguri cu zahar (sau dupa gust)
  • 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de gutui, mere si pere:

Fructele se spala bine, apoi se taie in patru, se scot cotoarele, dupa care se taie cubulete. Se pun intr-o oala incapatoare, se adauga apa si se lasa sa inceapa sa fiarba. Se adauga zaharul si se amesteca lejer pana se topeste. Se gusta si daca e nevoie se mai adauga zahar. Noua ne place mai acrisor. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie fructele, la foc potrivit, circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de gutui, mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:11

bun bun...chiar ma gandeam si eu sa fac niste compot de gutui...

Oana 1

12.11.2009, 11:27

Ramo, Anca, bea Stef cate o canuta o data!

opia 1

13.11.2009, 07:21

Trebuie sa fie tare bun si nu mai zic de aroma de toamna... aceasta ar fi o bautura bun pentru copii si nu doar pentru ei. felicitari!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine